Madelon Energetisch Therapeut

Voel - Verwerk - VeranderContact


Voor het maken van een afspraak of eventuele vragen kun je mij bellen of een bericht sturen. Aangezien ik ook een andere parttime baan heb ben ik niet altijd in de gelegenheid mijn mobiel op te nemen, laat dan een bericht achter met vermelding van je naam en telefoonnummer. Ik bel of app je dan zo spoedig mogelijk terug. 


Een afspraak kan plaatsvinden op:

Maandag en donderdag tussen 10:00 - 16:00 uur 

Zaterdag tussen 09:30 - 16:00 uur 

Adresgegevens: Industrieweg 104 / 3044 AT Rotterdam 

Er is in de straat voldoende en gratis parkeergelegenheid. Buslijn 42 is de buslijn die vanaf metrostation Marconiplein Rotterdam naar de Industrieweg rijdt. Bedrijventerrein Spaanse Polder, halte Keenstraat en dan nog geen minuut lopen.

VERHINDERD? 

Een afspraak annuleren kan uiteraard. Echter bij een afmelding binnen 24 uur of geen afmelding ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen. 


Tarieven en duur sessies: 

Omdat Energetische therapie voor veel mensen een nieuwe vorm van therapie is, heb ik een mooie kennismakingsprijs. Je krijgt nu een intake en één sessie van 60 minuten samen voor €100,- 

Intake 75 minuten € 75,-  

Consult 60 minuten €60,- 

Ontspanningsmassage vanaf 30 minuten €30,-

Mijn handen zullen de gevoelige plekken op oa. je rug, nek, schouders en benen behandelen zodat je ontspannen naar huis gaat.

Energetische massage 60 minuten €55,- 


            

Het is in mijn praktijk de gewoonte om de rekening na afloop van de behandeling te betalen, pinnen is natuurlijk mogelijk. 


Per 6 november 2021 is de mondkapjes plicht ook weer geldig voor alle contactberoepen. Zowel therapeut als cliënt (vanaf 13 jaar) zullen dus tijdens de behandeling een mondkapje te dragen. 


Privacyverklaring
Algemene voorwaarden