Madelon Energetisch Therapeut

Voel - Verwerk - Verander
Even voorstellen

Wees puur en verbonden met jezelf 

Ik keek op en vroeg me af: wat maakt mij nou echt gelukkig? Dat was in 2015 en niets unieks: volgens mij vraagt iedereen dat zich op een bepaald moment af. Het ging niet zo lekker met me en ik kwam terecht bij een psycholoog. Dat hielp best aardig, maar de onrust in mijn lijf bleef. Via via kwam ik in aanraking met natuurlijke geneeswijzen: energetische therapie. Mijn heilige graal bleek gevonden en het hielp mij zó goed, dat ik dit anderen ook gun. Een opleiding tot Energetisch Therapeut verder leer ik jou puur en verbonden met jezelf te zijn.

Intuïtie

Al van kinds af aan wist ik dat ik meer zag of voelde dan de meeste andere om me heen. Naarmate ik ouder werd begreep ik dat dit mijn intuïtie was en wat een mooie gave is dat zeg! Door te luisteren naar mijn intuïtie voel ik me een stuk fijner, maak ik keuzes die goed zijn voor mij en ervaar meer innerlijke rust.

Mijn intuïtie zet ik dan ook met veel genoegen in om jou te kunnen helpen. Want ik wil niets liever dan dat ook jij weer uit het dal komt waar je misschien nu in zit of weer kan gaan voelen en zien dat het leven niet ophoudt na een tegenslag. Je moet er wel doorheen maar uiteindelijk zal je weer gelukkig zijn (de een wat sneller dan de ander). 

Vertel me waar je druk mee bent in je hoofd, ik zal luisteren zonder te oordelen. Neem de tijd die je nodig hebt, er is geen haast bij het (her)ontdekken van jezelf.                                                                                                                           


 

  • Sinds 2017 Energetisch Therapeut  
  • Dankzij opleiding tot energetisch therapeut altijd een passende behandeling
  • Veilig en vertrouwd: aangesloten bij beroepsvereniging
  • Blijf groeien door middel van het volgen van cursussen