Madelon Energetisch Therapeut

Voel - Verwerk - VeranderEven voorstellen

Wees puur en verbonden met jezelf en je zult compleet zijn.

Volgens mij kijkt iedereen op een bepaald moment in zijn leven naar zichzelf en vraagt zich dan af wat hem (of haar) nou echt gelukkig maakt. Bij mij gebeurde dat in 2015.

Ik kwam na een lastige periode in aanraking met natuurlijke geneeswijzen. Bij deze geneeswijzen is het uitgangspunt dat lichaam, geest en emotie met elkaar verbonden zijn en dat lichamelijke klachten niet afzonderlijk worden bekeken, maar als één geheel. Dit heeft mij enorm geholpen om verder te kunnen. Omdat het mij zo interesseerde besloot ik me door middel van opleiding te gaan verdiepen in deze vorm van therapie. 

Tijdens mijn opleiding voor Energetisch Therapeut heb ik erg veel geleerd, onder andere om in contact te komen met mijn intuïtieve staat van bewustzijn. Mijn intuïtie zet ik in om jou als cliënt te begeleiden met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau maar ook om levensenergie (het ontbreken ervan) te herkennen en in balans te brengen zodat heling en groei volgen. 

Ik geloof in de kracht van energetisch werk en wil heel graag andere mensen op weg helpen om zich ook weer compleet te voelen en gelukkig te zijn.